Vi har
​50 års erfaring

Michelin
​kvalitetscertificering

Årets værksted på

Din Bilpartner

Godkendt bilværksted af Jysk Teknologisk Institut

Udskiftning af bilruder på alle bilmærker

Leder du efter et autoværksted, som tilbyder udskiftning af bilruder? Så er du velkommen på et af vores værksteder. Hos Kvik Center har vi stor erfaring med at reparere og servicere de fleste bilmærker og bilmodeller, herunder at udskifte forruder, bagruder og sideruder. Vi har to autoværksteder, og det ene ligger i Risskov i Aarhus og det andet i Randers.

Vi udskifter både forruder, bagruder og sideruder

En bilrude holder normalt i hele bilens levetid, men stenslag, trafikuheld, hærværk og indbrud kan ændre på det. Vi tilbyder udskiftning af forrude, siderude og bagrude, hvis uheldet er ude.

Det er ikke sikkert at køre med en forrude, som er skadet eller revnet. Det kan påvirke udsynet eller bilens egenskaber. Desuden skal bilruden holder airbaggen på plads, hvis den udløses. Forruden kan også være i en tilstand, hvor det er ulovligt at køre i bilen.

Vi anbefaler, at du får ruden ordnet hurtigst muligt, og vi har 50 års erfaring med udskiftning af bilruder. Dertil kommer, at vi er godkendt af Jysk Teknologisk Institut. Vi blev endvidere kåret som årets autoværksted af Din Bilpartner i 2016.

Kontakt os for at få en tid til udskiftning af bilruder

Du er velkommen til at kontakte os eller at komme forbi, hvis du vil høre nærmere om vores priser for udskiftning af bilruder. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.​

Kontakt os for spørgsmål

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 44 anmeldelser på Google​

Kvik Center Risskov A/S

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 53 anmeldelser på Google

Kvik Center Randers A/S

Certificering

Michelin kvalitetscertificering gives til dækspecialister med krav om kompetencer o.l.​

Vi er medlem af: