Vi har
​50 års erfaring

Michelin
​kvalitetscertificering

Årets værksted på

Din Bilpartner

Godkendt bilværksted af Jysk Teknologisk Institut

​Service på bil fra alle fabrikanter

​På vores autoværksted tilbyder vi, foruden  reparation af biler, også service på bil. Vi har to afdelinger: en i Risskov ved Aarhus og en i Randers, og hos os er det altid muligt at komme forbi med bilen uden en tidsbestilling. Vores bilservice udføres naturligvis med garanti.

Typisk udfører vi bilservice allerede samme dag, som du kommer ind med bilen. I mellemtiden kan du enten vente på værkstedet, ordne ærinder eller noget helt tredje. Der er selvfølgelig også mulighed for en lånebil i servicetiden, hvis der er behov for det.

Hvor ofte skal en bil til service?

Hvor ofte en bil skal til service, afhænger først og fremmest af, hvor gammel bilen er og hvor mange kilometer, du kører i den om året. Derudover afhænger det også af måden, bilen køres på, samt hvilken model, der er tale om.

Det mest almindelige er dog, at der udføres service på bil efter hver 10.000 til 30.000 kørselskilometer, eller én gang om året. Hos os kan du få en abonnementsaftale på service af din bil.

Hvad koster service på bil?

Prisen på bilservice afhænger af, hvilken type service der skal udføres på bilen. Her kan du vælge mellem en olieservice, samt et stort og et lille servicetjek. Olieservice kan blandt andet bestå af udskiftning af olie og -filter, men kan også omfatte kontrol af bremse- og kølervæske.

En lille service på bil kan eksempelvis dække over:

  • Olie og -filterskift
  • Kontrol af vinduesvisker, lys og instrumenter
  • Smøring af døre
  • Kontrol af styretøj, udstødning og bremse

Hvad der i sidste ende bliver lavet, afhænger selvfølgelig af, hvad der er behov for. 

Et stort servicetjek kan blandt andet dække over det samme, som det lille serviceeftersyn, men her kan vi også adskille, rense og smøre bremser og gearolie, samt udskifte pollen- og brændstoffilter, hvis der er behov for det. Derudover kan vi også tilbyde service og reparation af aircondition.

Ønsker du en fast serviceaftale?

Service på bil og reparationer kan hurtigt løbe op, og har man ikke sat penge af til det, kan det blive en stor omkostning. Derfor tilbyder vi en smart abonnementsløsning, hvor du betaler en fast pris hver måned i stedet for en kæmpe regning, efter du har haft din bil til service. 

Kontakt os for tid til bilservice

Kontakt afdelingen i Risskov og hør mere på telefon 86 74 22 44 eller e-mail keld@kvikcenter.dk. Randers-afdelingen kan kontaktes på telefon 86 42 92 44 og e-mail jakob@kvikcenter.dk.

Du kan desuden booke tid til service gennem bookingformularen i højre side.

Kontakt os for spørgsmål

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 44 anmeldelser på Google​

Kvik Center Risskov A/S

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 53 anmeldelser på Google

Kvik Center Randers A/S

Certificering

Michelin kvalitetscertificering gives til dækspecialister med krav om kompetencer o.l.​

Vi er medlem af: