Vi har
​50 års erfaring

Michelin
​kvalitetscertificering

Årets værksted på

Din Bilpartner

Godkendt bilværksted af Jysk Teknologisk Institut

Sporing af bil – firehjulsudmåling ved dækskift

Er det blevet tid til sporing af bil? Så lad os hjælpe dig. Hos Kvik Center har vi mange års erfaring med at skifte dæk og at spore hjul på biler. Det kaldes også for firehjulsudmåling, og formålet er at hindre unødvendigt slid af dæk. Vores autoværksteder ligger i Risskov i Aarhus og i Randers, hvor vi betjener både privat- og erhvervskunder.

En firehjulsudmåling sikrer mindre slid og flere kilometer

Sporing af bil eller rettere af hjul, som også kaldes for firehjulsudmåling, udføres med henblik på at spore hjulene optimalt i forhold til hinanden og til bilen. Med korrekt sporing, kører man længere på literen og nedsætter CO2-udslippet. Vi anbefaler sporing af dæk i forbindelse med dækskift. Det tager omkring en halv time.

Sporingen udføres for at sikre en ensartet slitage af dækkene, så de bliver slidt i samme hastighed. Den skal samtidig sikre mindre slid af dækkene og flere kilometer på literen – og dermed en grønnere kørsel. I værste fald skal sporingen også fjerne rystelser i rattet.

Vi har 50 års erfaring med firehjulsudmålinger og dækskifte. I 2016 blev vi kåret som årets autoværksted af Din Bilpartner. Derudover har vi en Michelin-kvalitetscertificering, ligesom vi er godkendt af Jysk Teknologisk Institut.

Hvad koster sporing af bil?

Vores priser for sporing af bil afhænger af flere forhold, herunder om vi samtidig skal skifte dæk eller lignende. Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud med en rigtig god pris.​

Kontakt os for spørgsmål

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 44 anmeldelser på Google​

Kvik Center Risskov A/S

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 53 anmeldelser på Google

Kvik Center Randers A/S

Certificering

Michelin kvalitetscertificering gives til dækspecialister med krav om kompetencer o.l.​

Vi er medlem af: