Vi har
​50 års erfaring

Michelin
​kvalitetscertificering

Årets værksted på

Din Bilpartner

Godkendt bilværksted af Jysk Teknologisk Institut

Om Kvik Center Risskov og Randers A/S

Kvik Center A/S består af to afdelinger i Risskov og Randers. Begge afdelinger har et stort værksted på ca. 650 m2 med henholdsvis ti og ni lifte i hvert værksted.

Værkstederne indeholder alt i moderne testudstyr til alle bilmærker, ligesom vi kan tilbyde reparation og services af alle mærker. Vi stræber efter at udføre opgaverne efter kundens behov og ønsker og efterlader aldrig et resultat, vi ikke kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Vi lagerfører et bredt udvalg af dæk og med vores mangeårige erfaring inden for feltet, kan vi give gode råd og vejledning i valget af dæk​​

Voksende virksomhed

Hos Kvik Center Risskov og Randers A/S udfører vi professionel og kvalitetsbevidst service og reparation af alle slags biler. Vores største force er, at vi går til alle opgaver med samme entusiasme og bevidsthed om kvalitet, hvad enten det handler om olieskift på en gammel Ford Esscort eller renovering af en stor amerikanerbil.

Vi favner bredt, og det har vores kunder mærket. Derfor er vores virksomhed på de seneste fire år vokset fra at have syv medarbejdere til i dag at omfatte de 13 professionelle medarbejdere, vi er.

Du er velkommen til at kontakte vores afdeling i Randers eller Risskov, hvis du vil vide mere om vores værksteder eller har spørgsmål til en konkret opgave.​

Randers

Aarhus​

Kontakt os for spørgsmål

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 44 anmeldelser på Google​

Kvik Center Risskov A/S

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 53 anmeldelser på Google

Kvik Center Randers A/S

Certificering

Michelin kvalitetscertificering gives til dækspecialister med krav om kompetencer o.l.​

Vi er medlem af: