Vi har
​50 års erfaring

Michelin
​kvalitetscertificering

Årets værksted på

Din Bilpartner

Godkendt bilværksted af Jysk Teknologisk Institut

Gul lampe i instrumentbrættet – vi er eksperter i fejlfinding

Har du et problem med en rød eller gul lampe i instrumentbrættet? Så kan vi hjælpe med at løse problemet. Hos Kvik Center har vi stor ekspertise med fejlfinding i de fleste bilmærker og bilmodeller, og vi er også klar til at reparere og servicere din bil. Vi har to autoværksteder, som ligger i Risskov i Aarhus og i Randers.

Kontakt os hurtigst muligt for at få råd og vejledning

Det er irriterende, når en af advarselslamperne i instrumentbrættet pludselig lyser. De grønne er typisk til orientering. De røde er derimod alvorlige, og du bør kontakte os straks. En gul lampe i instrumentbrættet betyder, at der er en mindre alvorlig fejl, som bør ordnes snarest muligt. Jo før du får lavet fejlen, des bedre. Alt efter fejlen, kan du, når den er lavet, køre længere på literen og nedsætte CO2-udslippet fra din bil.

Vi anbefaler, at du kontakter os hurtigst muligt, så vi kan vejlede dig. Det behøver ikke at være alvorligt. Vi har en computer på værkstedet, som vi bruger til fejlfinding, og vores automekanikere er naturligvis uddannet i fejlfinding.

Vi har 50 års erfaring med at reparere og servicere biler, og i 2016 blev vi kåret som årets autoværksted af Din Bilpartner. Samtidig har vi en Michelin-kvalitetscertificering og er godkendt som autoværksted af Jysk Teknologisk Institut.

Bestil tid, hvis du har en gul lampe i instrumentbrættet

Kontakt os gerne, hvis du har en grøn, rød eller gul lampe i instrumentbrættet. Vi er altid klar på værkstedet, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud, når vi har fundet fejlen.​

Kontakt os for spørgsmål

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 44 anmeldelser på Google​

Kvik Center Risskov A/S

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 53 anmeldelser på Google

Kvik Center Randers A/S

Certificering

Michelin kvalitetscertificering gives til dækspecialister med krav om kompetencer o.l.​

Vi er medlem af: